Verhuur

Ons clubhuis is enkel te huur voor verenigingen uit de omgeving en andere Scoutinggroepen. Wij verhuren dus niet aan vriendengroepen en studentenverenigingen. Ons clubhuis en buitenterrein met kampvuurkuil zijn te huur. De botenloods ‘de Vlettenplek’ is niet toegankelijk voor verhuur.  

Ons gebouw beschikt over twee ruime speel- en slaapzalen. De grote zaal is 8,5 bij 9.5 meter en de kleine zaal 8,5 bij 6 meter. Er zijn meerdere tafels en banken beschikbaar. De bovenverdieping is geschikt om te spelen, maar niet om te slapen. 

In het gebouw is genoeg toiletgelegenheid aanwezig. Er is een mannentoilet met twee urinoirs, een wc en een wasbak met spiegel. Voor de vrouwen zijn er twee wc’s en een wasbak met spiegel. Er is een aparte doucheruimte met twee douchehokjes, een gezamenlijke douche voor drie personen en een grote wasbak met spiegel.  

De keuken is volledig uitgerust met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, vier gaspitten en twee wasbakken. Ook zijn er voldoende borden, kopjes, glazen en thermoskannen en beperkt bestek en pannen aanwezig.  

Ons buitenterrein heeft meerdere vlaggenmasten, een speel vierpoot en picknicktafels. De buitenruimte is geschikt voor verschillende spellen of te gebruiken als kampeerveld. In de avond is het mogelijk om het buitenterrein te verlichten. De kampvuurkuil is ruim opgezet en kan altijd gebruikt worden voor een vuurtje. Er is in overleg ook stookhout mogelijk bij verhuur.  

Direct aan ons terrein ligt het Argonnepark, wat voldoende renmogelijkheden biedt voor alle scoutingspellen. Op loopafstand is de supermarkt, apotheek en drogist te vinden.  

Voor prijzen en meer informatie neem dan contact met ons op.

Zie ook de huurvoorwaarden en de huurovereenkomst. Interesse? Neem contact op!

ZalenDoucheKeukenWasbak