Zeeverkenners

De zeeverkenners zijn een scoutinggroep voor jongens en meisjes van 11 tot 16 jaar oud. Houd jij van zeilen, van leuke spelletjes en van water? Dan zijn de zeeverkenners de perfecte groep voor jou!

Elke zaterdagmiddag draaien we van 13:00 uur, tot ongeveer 17:00 uur op de Langeraarse Plassen. Als het te koud wordt om te zeilen doen we spelletjes en het onderhoud aan onze boten. Naast de wekelijkse draaimiddagen hebben wij een aantal speciale draaimiddagen en weekendjes. Zo hebben wij elk jaar een weekend op de Kaag waar we wedstrijden zeilen tegen heel de regio, een filmweekend waar we 24 uur film kijken, een zeilmarathon en nog veel meer leuke dingen! Ook hebben we elk jaar het zomerkamp waar we een hele week ergens in Nederland gaan zeilen.

Het lijkt ons leuk als je een keer komt kijken, dan kun je zelf ervaren hoe het bij de zeeverkenners is. Het is helemaal niet nodig om al te kunnen zeilen, dit kun je bij ons juist leren. Je mag natuurlijk altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

 

ZV_1
Tijden
Zaterdag 13:00 - 17:00
Leeftijd
11 - 16 jaar
Samenstelling
Jongens en meiden

Heb je nog vragen aan ons, dan mag je ons altijd een e-mail sturen.