Scouts

De scouts is een landscoutinggroep voor jongens en meiden van 11 tot 16 jaar oud.​ We draaien iedere vrijdag avond van 19:00 tot 21:00 uur. Sinds 2018 is de nieuwe scoutsgroep gestart.

Wat doen de scouts?
Knopen, klimmen, kampvuur, hiken, spellen spelen en plezier maken is wat je bij de scouts doet. Iedere vrijdagavond hebben weer een nieuw programma waarbij de scouts verschillende uitdagende dingen gaan doen en leren. Ben jij echt iemand die graag buiten is, niet bang is om vies te worden en van gezelligheid en samen plezier maken houdt dan ben je bij de scouts aan het goede adres. 

Weekenden en kampen
Ieder jaar hebben we één of twee weekenden waarbij we op pad gaan met z'n allen. Dan doen we verschillende scouts activiteiten en overnachten we met elkaar. Ook hebben we een groot kamp in de zomervakantie. Dan gaan we een hele week op kamp en slapen we in tenten. We maken een kampvuur, lopen een grote hike en gaan hele gave dingen beleven. Natuurlijk moeten de scouts dan hun eigen keuken bouwen om in te koken, klinkt dat niet onwijs leuk?

Kom een keer kijken!
Ben jij een avonturier tussen de 11 en 16 jaar oud en wil jij op de vrijdagavond gezellig met elkaar plezier beleven dan ben je van harte welkom om te komen kijken bij de scouts! 

Scouts
Tijden
Vrijdag 19:00 - 21:00
Leeftijd
11 - 16 jaar
Samenstelling
Jongens en meiden

Heb je nog vragen aan ons, dan mag je ons altijd een e-mail sturen.