Scouting Wapata - Kabouters
JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Home arrow Groepen arrow Kabouters
Kabouters
Image
Soort groep: meisjes
Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opkomst: wo 18:30u - 20:00u
Email: Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken
De kabouters is een groep van ongeveer 45 meiden bij Scouting Wapata herkenbaar aan hun ‘knalgroene’ blouse. De kabouters komen elke woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur bij elkaar om allerlei leuke dingen te doen. De kabouters ondernemen allerlei stoere activiteiten met elkaar zoals bosspellen, speurtochten, spellen met water, vlotten bouwen, varen en knutselen. De kabouters bij Wapata zijn opgesplitst in een junioren en een senioren groep, zodat de overstap van bevers naar de kabouters niet zo groot is.
De kabouters gaan ieder jaar een week op zomerkamp. Deze week slapen ze weinig, gaan ze altijd een keer zwemmen, doen ze allerlei leuke spellen en spelen ze de hele week in een bepaald thema, bijvoorbeeld heksen, sprookjes, Sjakie en de Chocoladefabriek. Wat de Kabouters voor de rest op kamp doen is elk jaar weer een verrassing… Maar het is superleuk. Daarnaast gaan de Kabouters ook altijd nog twee weekenden weg per jaar, ook dit is vaak in een thema. Kortom allerlei leuke en gezellige activiteiten voor de stoerste meiden van Ter Aar en omgeving.
Het leidingteam van de kabouters bestaat momenteel uit negen personen. Deze negen mensen hebben allemaal een andere achtergrond, zitten al jaren bij Scouting en zijn opgeleid door Scouting Nederland.
 
Free Joomla Templates