Scouting Wapata - Scouts
JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Home arrow Groepen arrow Scouts

ScoutsSlideshow

Scouts

Image
Soort groep: jongens en meisjes
Leeftijd: 11 tot 16 jaar
Opkomst: dinsdag van 19:00 tot 21:00
Email: Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken

Aangenaam, wij zijn de Scouts van Scouting Wapata. De Scouts draaien iedere dinsdagavond van 7 uur tot 9 uur .

De Scouts is een groep stoere jongens en meiden van 11 tot en met 16 jaar, die wel van een lolletje houden. De Scouts houden zich bezig met de leukste, maar ook de mafste dingen. Ze doen stoere spellen, houden van het water en pionieren de mooiste bouwwerken.


Ongeveer twee keer per jaar gaan de Scouts een weekend op avontuur. Dan lopen ze een hike en slapen ze in een vreemd clubhuis, of in dat van ons zelf.

Ook hebben ze ieder jaar een filmnight: de hele nacht films kijken, wie o wie houdt dat vol?

Zulke weekendjes zijn natuurlijk geweldig, maar toch is er één ding nog leuker: het zomerkamp. Elke zomer gaan de Scouts een week overleven in de wildernis (oké dat is een klein beetje overdreven). Met een gaaf thema en onze kampeertechnieken op zak maken we zomers de Nederlandse labelterreinen onveilig.

Op kamp doen de Scouts altijd een aantal vaste dingen: ze slapen in legertenten, de loophike, de fietshike, zwemmen en shoppen in een grote stad. Elk jaar weer een week om niet te veregeten dus!

De Scoutsleiding is door Scouting Nederland opgeleid en zorgt ervoor dat alles zowel op vrijdagavond als tijdens de kampen op rolletjes loopt.

 
Free Joomla Templates