Scouting Wapata - Het bestuur
JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Home arrow Clubzaken arrow Bestuur
Het bestuur
Zoals bij veel Nederlandse verenigen bestaat ook het bestuur van Scouting Wapata uitsluitend uit vrijwilligers. Deze mensen zijn over het algemeen jaren lang actief binnen Scouting of hebben in hun professionele carrière kennis en ervaring opgedaan waar Scouting Wapata behoefte aan heeft.

Het bestuur bestaat op dit moment uit vijf vrijwilligers, te weten:

Koen Sanders - voorzitter
André Slof - penningmeester
Lianne de Boer - secretaris
Heidi Snoek - verhuur coördinator  
Maarten den Houdijker - groeps begleider


Als bestuur hopen wij een bijdrage te leveren aan het spel wat de leden bij Scouting Wapata spelen. Dat betekend dat wij vooral ondersteunend werk doen. De speltakken en haar stafleden moeten zich iedere opkomst kunnen richten op de jongeren zonder zich, op dat moment, druk te moeten maken over subsidies, regels, kosten enz. Wij dragen de zorg wel voor de randvoorwaarden als: (de veiligheid van) het clubgebouw, de contacten met de gemeente Ter Aar, het regelen van voldoende sponsors, organiseren van activiteiten, de verhuur van het clubhuis en overige zaken.

Maar binnen Scouting Wapata is het niet het bestuur dat het beleid bepaald… de Groepsraad (een afvaardiging van alle stafleden) heeft hierin de hoogte stem. De Groepsraad vergadert ongeveer 1 maal per anderhalve maand over het functioneren van de groepen, de aankomende acties en activiteiten, onderhoud van het clubhuis, het spelmateriaal en de website, cursussen voor stafleden enz. enz.Voorlopig hebben we als bestuur nog geen tijd om rustig achterover te leunen. Binnen Scouting Wapata is nog voldoende te doen. De vereniging loopt goed, maar om dit zo te houden moeten we scherp blijven. Zo zijn we momenteel druk bezig met belangrijke zaken als sponsoring en de bouw van een botenloods.
Hebt u vragen aan of over het bestuur van Scouting Wapata neem dan contact op met onze voorzitter, Koen Sanders - Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken

 
Free Joomla Templates